H2B INFRASTRUCTUUR

De backbone van ons netwerk bestaat uit een geografische gescheiden, redundant glasvezelnetwerk dat is verbonden via state-of-the-art routers en switch apparatuur. Op onze datacenters zijn wij verbonden met diverse exchanges, peerings en transit-providers. De core switches van ons netwerk verzorgen, via meervoudige redundante paden, de connectiviteit binnen ons netwerk. Hierdoor is het mogelijk om uw toepassingen vanuit meerdere fysieke locaties te laten verzorgen.

Voor ons complete netwerk bieden wij DDos mitigation, geavanceerde loadbalancing en Content Delivery diensten aan. Gecombineerd met de hoge snelheid en capaciteit van ons netwerk kunnen wij daarmee zelfs in extreme gevallen de beschikbaarheid van zowel het netwerk als uw platformen en applicaties garanderen.

Redudant ontworpen

H2B heeft een core-netwerk tussen verschillende locaties. De glasvezellijnen zijn bij verschillende partijen ingekocht via langlopende contracten. De glasvezellijnen zijn zodoende ingericht dat ze niet over elkaar heenlopen zodat eventuele storingen geen invloed hebben op de internetconnectiviteit.

Peering

Met ISP’s in onze nabije omgeving kunnen we direct verkeer uitwisselen, zonder tussenkomst van een derde partij. We spreken dan van peering. Een dergelijke uitwisseling vind plaats in Internet Exchanges.

Partners

Voor verbindingen met netwerken die verder weg gelegen zijn maken we gebruik van partners. Onze partners wordt zorgvuldig geselecteerd zodat we een hoge reikwijdte en kwaliteit kunnen garanderen. Voor iedere verbinding hebben we een backup zodat als er iets gebeurt we altijd een alternatief achter de hand hebben.

VERBETERDE REDUNDANTIE EN BETROUWBAARHEID

Zekerheid is voor u essentieel. Redundantie en betrouwbaarheid staan bij ons hoog in het vaandel. Door uw infrastructuur aan onze infrastructuur te koppelen stijgt de redundantie en betrouwbaarheid van uw systeem enorm!

Wij werken graag met u samen om de redundantie en betrouwbaarheid van uw infrastructuur te verbeteren.

Neem vrijblijvend contact met ons op.